Janin

Ibu semua nampak janin berapa week? Sy dah 7w, td pergi scan ade kantung je. Doktor suruh datang lagi 2minggu. Kalau takde jgk kemungkinan tak jd ??

33 Balas

Sy 7w 2day da nampak.. Siap nmpk heartbeat skali.. Xpe sis.. Bnykkan berdoaa ❤️

Saya scan 6w4d ada kantung je. Suruh dtg lagu sbulan. Hm tkut jgak

4y ago

InsyaAllah

Sy dekat 11 minggu baru nampak janin dan dengar jantung baby. Now dah 33 weeks.

4y ago

Jangan risau sis. Doc pernah bgtau sy,setengah orang mmg nampak lambat.

9w baru nmpk . Hehehe . Sabar baru lagi tu sis . In sha Allah dipermudahkan .

4y ago

Aminn 🥰🥰

5w nmpk kantung. 7w nmpk kantung, janin n heartbeat

Sis 7w tu...sy masa 7w pun kantung je...12w bru npk baby dan heart beat skali.

3y ago

sis.. msa sis nmpk kantung je tu kantung usia bape weeks? sy tngah rsau ni sbb kantung besar janin kcik sgt 😭

Sy 5w scan nampak kantung je..lepas tu repeat scan time 10w dah ade jantung

4y ago

Alhamdillah. Harap2 sy pon macam tu

Saya 8w dah nampak. Dont worry sis. Yakin and sentiasa berdoa ok😍

4y ago

Insyaallah. Aminnn 🥰🥰

7w tp mungkin baru 6 or 5w tu sis... Tengok size kantung

4y ago

Dekat scan tu bgtau 7w5d. Kalau ikut tarikh last uzur tak sampai lagi 7w

Sis g scan la 9-12weeks... boleh dengar detak jantung baby

4y ago

Addin aisyah. Sya pun mcm tu.. 10w bila scan 6w. Repeat 2minggu 8w. Msih kosng. 3rd scan Tggu 2 minggu lg 10w... smoga nmpk nnti... Moga situasi saya mcm awak. Pk Positif jer. Tp hati ttp risau. Allahhu