Milestone Terkini Bayi Anda!

Ibu mana yang tak teruja bila anaknya dah boleh buat beberapa gerakan. Boleh angkat kepala pun dah seronok, betul tak? Anak mommies bulan ni dah boleh buat apa je? Jom kongsi!

Milestone Terkini Bayi Anda!
23 Balas

baby lg 8hari masuk 4bln.. blum mengucap perkataan bermakna tp byk mengomel la.. da pro niarap 🤣sbb bole niarap dr usia die 2.5bln. merangkak mcm on the way sbb bile niarap suke tolak2 badan die ke dpan.. senyum setiap masa, even dimarah pun senyum 😌 memegang brg pun dah.. belajar dduk tu tgh cube sbb bsby bg respon positive nk dduk sbb die suke angkat badan bile baring terlentang & bile bg duduk sandar badan ibu mmg die rasa seronok , bg baring terus nngis2 huhuhu...

Baby saya 16/5 ni genap 3 bulan. Alhamdulillah yg F tu sudah, dah pandai mengomel bersembang & gelak. Skrg ni slow-2 di fasa B pulakk. Cuma sesekali kalau baring dia merengek-2 nak kita angkat.. bila dah angkat tu kemain sengih. Hehe comel je. Kadang-2 di fasa D, saja letak kat atas badan kejap, kemain seronok dia. Sekejap je eh masa ni, rasa mcm baru je bersalin bulan 2 hari tu.

DH bjalan..NK lompat2 ..Naik turun sofa..ketawa...main sorok2..mcm2 la sepah2 Kan brg LG 🤣...Bab mkn memilih sgt..20/3cukop stahun...Gigi atas 4 Gigi bwh 4..

baby sya pandai berinteraksi dgn cara "aaaa..oooo" dan smakin bambam sbb kuat mnyusu. Senang tidur smada waktu siang or mlm. mgangkat kpala dan mmegang brg. senyum dan aktif

alhamdulilah baby girl saya semua dapat buat gerakan tu..skrg 1 tahun 17 hari ...start berjalan genap umur 11 bulan...😊

baby dh 6 bln lbih tp x kuar perkataan bermakna lg...yg dh capai huruf b,f,e dn d

Mengucap kata pertama,meniarap,senyum apabila dipanggil,memegang barang 🥰

Dah boleh berjalan masa umor 1tahun 1bulan. Nak memanjat je skang😩

meniarap..belajar duduk..memegang barang.. senyum bila d panggil

alhamdulillah hampir semua 😍😍😍