Cadangan Nama Bayi Anda

Bila dah disahkan hamil mesti anda teruja nak cari nama untuk anak, kan? Pastinya ada beberapa cadangan nama yang anda senaraikan. Kongsi lah dengan Min dan ibu-ibu lain. Mana tahu ada yang berkenan di hati Mommies TAP!

Cadangan Nama Bayi Anda
27 Balas

Dri sblum pregnant lgi tringin nama Alfred Simon, smpai dh mengandung dh branak tetap guna nama yang sma, tpi kakak belah suami minta nmbah O kt blkang nama Alfred, jdinya Alfredo Simon ☺️☺️

Masa pregnant dah bg nama Bunga. Bila dah bsalin suami nak letak nama ank A je. Lepas tu sy kata pelik, suami tukar nak letak Fia je, sy tambah asya jadi la asyafia.. 😅

masa pregnant yang no 4 nie memang tak sediakan nama pun untuk baby sebab xtau jantina, saya letak nama bila baby dah selamat bersalin dan nama nya nur amna Safiyya..

Muhammad Iman Miqail... huhu tp xde rezeki die untuk nama tu... die jadi Muhammad Fayyadh Luqman... yg bermaksud...(yg terpuji Murah Hati bijaksana)

Idris, Nuh, Soleh, Ibrahim, Luth, Ismail, Ishaq, Yaakub, Yusuf, Shuaib, Musa, Harun, Ilyas, Ilyasa', Yahya, Isa 😁

nak letak nama Muhd Iman Qayyum .sekali keluar girls letak Nur iman Humaira🤭

Muhamad Al-Fateh tapi last2 suami bagi nama Muhamad Rayyan Abqary 😅😅

maryam nafisah atau Aisyah nafisah. tak digunakan sbb rezeki anak lelaki

Mikayla Brmaksud pemberian tuhan.. Tahun 2021 ramai pulak bby nama ni..

Muhammad Zhafran Shah.. tapi last minit tukar Muhammad Aryan shah