Milestone Terkini Si Manja Anda Bulan Ini!

Mummies, jom kongsikan dengan kami perkembangan anak anda bulan ini! Apa pencapaian terkini Si Manja anda? Ada yang dah mula berjalan? Atau merangkak? Komen dekat bawah cepat!

Milestone Terkini Si Manja Anda Bulan Ini!
12 Balas

baru sebulan 7 hari baby hari ni.. baru nk start grabbing, senyum reflex ngan cooing.. xsbr nk tengok baby pandai cooing ikut kita tgh cakap.. fasa2 comel tapi tough sbb msh buat smua org jd burung hantu.

Anak saya 7bulan 12hari dah pandai duduk merangkak, berdiri, tepuk tangan dan sekarang dalam fasa nak berjalan. Kata pertama mamama bababa je yang keluar dulu buat masa sekarang ni

anak dh boleh meniarap, merangkak dan duduk.. selalu senyum bila dipanggil...suka mencapai brg2 di depan dia.. kata pertama belum ada lg..huu

Baby 3 bln 2hari dah pandai senyum kalau kena panggil nama & suka isap tangan nya

baby 9 bulan a-f semua boleh. sekarang fasa belajar berdiri + berjalan

baby sy 4 bln, bole meniarap, pegang brg & senyum.. skrg tgh bljr duduk

syukur, semua suda boleh, kecuali berjalan

11 bulan- berjalan!

👌

5bln, f dan e