Pergerakan Janin Dalam Kandungan

Ibu mana je yang tak excited bila rasa tendangan bayi buat pertama kali, betul tak? Tapi, lain ibu lain pengalamannya. Ada yang merasakanny awal, ada yang lambat. Bila anda mula rasakan, Ibu? Jom kongsikan dengan ibu-ibu lain!

Pergerakan Janin Dalam Kandungan
54 Balas

Start 14w da rasa gerak2 dlm perut,kndungan ke 3 tp ank kedua ..sorg gugur masa 12w,sorg lg masa 5bln..yg kedua start rasa gerak masa 18w..Alfatihah bt ank syurgaku🥰, skrg Allah dah gntikn dgn yg ini..semoga kali ni baik2 saja dan selamat dilahirkn dgn sempurna ❤️

semalam bru firstime rasa tendangan tu... tgh sedap2 layan hp baring2 atas katil.... tiba2 dupp!!.... terkejut kite tau.... 16w6d... bgtau kt husband, die pn excited nk rasa jgk... tp baby xnk bg kerjasama dgn papa die.... ank first terlebih excited.... 🤣

sy dpt rsa 14w++. macam gelombang gtu di perut. suka tk terkata walaupun tu anak kedua. Alhamdulillah. doakan Moga urusan sy dipermudahkan nanti ye bulan 2 nanti Aamiin 🌸

33 minggu paling hebat, mcm tgh belajar wukong dalam perut.. Sebelum 33 minggu mcm malu2 je, baik je dia.. Dh masuk 33 minggu ngn ibunya sekali nak berkungfu.. Hahahaha

16 minggu rasa macam kena cubit jaa. sekarang 24 minggu 3 hari. kemain aktif dia duk tendang sana sini. hehe

5mo ago

samalah , ak skrg 24minggu 2hari bby dlm perut mkin lincah bergerak hehe

Alhamdulillah . 1st baby kick msa 16week dpt rsa. now 28week semakin kuat n terasa bdn baby n tgn siku dia 🥰 enjoy the moments

Sebenarnya macam mana ya rasa dia? 😂 saya dah 19 weeks tapi macam confuse itu baby ke tu perut saya je.

sy anak 2nd dalam 16w baru rse gerak halus2.. now 25w1d kemainn lincah 😂 mcm lagi aktif rasanya, berbanding dgn si abg dulu ❤️

utk ank kedua lmbt sikit rasa.. kandungan dah 19w bru rasa2 manja .. after 23w haa bru aktif n makin aktif hehe alhamdulillah

buat sy ibu kali pertama sy dpt rasa gerakkan baby masa 22 minggu ke atas bawah 20 minggu memang tak rasa apa2 lagi