saya tak kuat

Ibu ibuu, minta doakan saya diberi kekuatan untuk lalui ujian dengan redha. baby saya baru 1 month tapi saya diuji dengan kanser payudara 😔 sejujurnyaa, saya tak kuat sangat nak lalui semua ni. tiap kali tengok muka anak, tiap kali tu menangis 😭 minta jasa baik ibu ibu untuk doakan segala urusan saya dipermudahkan yaa, diberikan kesembuhan buat saya. Aamiin yarabal alamin 🤲🏻

15 Balas

semoga Allah kurniakan kekuatan,kesembuhan dan kemudahan utk awk jalani ujian ini dan semoga Allah angkat penyakit awk tanpa mendatangkn penyakit yg lain aamiin aamiin.insyaa Allah awk blh.take ur time utk nangis.tapi awk mommy yg kuat!tak semua org Allah uji mcm awk.insya Allah awk boleh!Allah uji utk hambaNya yg mampu.Allah tau awk mampu harunginya.tight hug for u mommy❤️🫂

Kakak kpd bos sy dia pn kne kanser payudara tp dia xpenah down..org nya sgt happy go lucky.xpenah miss utk follow up dgn hospital.dia botak kan kepala dia utk kimo..dia kuatkan semangat utk lawan penyakit kanser tu.dan alhamdulillah dia dh bebas kanser skrg😃

5h ago

💕

Buat TT ❤️ Bismillahirrahmanirrahim Syafakillah syifaan ajilan, syifaan la yughadiru ba'dahu saqaman" _Semoga Allah menyembuhkanmu secepatnya, dengan kesembuhan yang tiada sakit selepasnya. in Sha Allah Aamiin Ya Mujib.. keep fighting 💪💪💪💪

sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan semoga Allah sembuh segala penyakit yg Ada dekat sis...sis yakinlah sis seorg ibu yg kuat..sis kuat untuk anak² Dan suami...

Sis awak duduk mna ?. Dlu ad juga kwan mak sya kna kanser payudara. Dia hantar dkat Klinik. Alhamdulillah sembuh. Ayah saya pula dlu sakit teruk dah. hntar klinik tu pun sembuh juga.

2h ago

Tan Clinic https://g.co/kgs/39PStHP

Ya Allah , kau angkatlah segala sakit sakit yg di rasa ibu ini , kuatlah dia sekuat kuatnya ya Allah ,, kak hugs awak dr jauh dik !! kuat smngt okay !!

smg awak di berikan kekuatan ya . awk kene kuat...fikir nk sembuh je...insyaAllah...blh sy share x mcm mana blh tahu adakanser pyudara...

Semoga awak kuat sepanjang proses pemulihan ya. Semoga awak dikurniakan kesembuhan seperti sediakala. Aamiin Ya Mujib.

semoga Allah permudahkan urusan sis dn d angkat segala penyakit serta d beri kesembuhan seperti biasa

semoga dipermudahkan segala urusan. teruskan semangat ye sis 💪🏼💪🏼