39minggu 5 hari

Due date 10.11.22 tapi takde tanda lagi. Minta jasa doakan saya dipermudahkan segala urusan and tak nak overdue lebih lebih 😩 Tak nak induce. Takut 🥲 #firstmom #firstbaby

6 Balas

Aaamin .. semoga Allah mempermudahkan proses bersalin sis.. selamat melahirkan baby yang baik.. saya 37 w.. alhamdulillah baru melahirkan baby.. saya berjalan kat ioi mall.. dari pagi sampai ke magrib... berjalann je kerja.. pastu malam makan kurma 4-5biji.. esok tu turun tanda sis.. mungkin sebab jalan banyak sangat.. insyAllah mungkin sis bole cuba.. dengan izin Allah boleh..🤲🏻💕

Samalh, takde tanda2 lagi. Doakan sy & baby kuat Dan dipermudahkan urusan. Selamat bersalin tanpa koyak,tanpa jahit. Tknk induce. Firstbaby suami tk dpt blk cuti tmn sb cuti dibekukan. moga sis tabah🥺

1y ago

Aamiin in sha Allah. Harini due date saya tapi masih takde tanda. Doc bagi lagi seminggu 😂

Amin! Semoga urusan dipermudah untuk mummy. Congrats ye mummy firstborn! Stay strong! 💪🏻

1y ago

Tenchiuuuu sisturrrr ❤️❤️❤️

moga dpermudahkan urusan..xpe sy 1st baby betul2 on due date..2nd ni menunggu hari jugak ni..

1y ago

Aamiin in sha Allah thank youuuu ❤️❤️❤️🤍🤍🤍

aamiin semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. doakan sy jgk due 16.11

1y ago

Aamiin in sha Allah ❤️ Sama sama berjuang 🤍

semoga dipermudahkan urusan di

1y ago

dah bersalin ke?saya die 21 NIH hrp sngt tanak over date