37Weeks

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Semalam saya kene tahan wad, jalan baru buka 3cm. Baby still mengeras dan sakit pun tk berapa nak kuat sgt lagi. Minta jasa baik ibu2 sekalian doakan segala urusan saya dipermudahkan yaaa.

37Weeks
52 Balas

Wah... Best nya.... Sy dah 39w bby x mau kelua lgi.. Tgh seronok duk dlm perut kot.... 😅 Tu x ada tanda lg.. Semoga d permudah kn awk b.Salin tu... Aammmiinnb...Sy still pujuk bby. Srh kelua cpt2 sbb dh x larat nk tahan sakit pinggang, belakang dn kangkang... 😥

4y ago

Sama la sis sya pun tunggu tnda² kluar msa 37week sya msuk wad juga n cek bukaan belum ada doctor suruh sya balik ..

wslm puan mcmana nk tau rasa tanda2 .. sy sama 37 weeks.. slalu pujuk baby kluar awal sbb nya sakit pinggang tapak kaki.. tiada leaking air ketuban.. cuma terasa sakit kejap2 dibhgian ari2..

4y ago

oohhh harap2 laa dpermudahkan .. huhu walaupun tinggal dua minggu je lagi ni.. bedebar mikir. tido pon tak lena..

wahhhh semoga dipermudahkan momy.. seronok nye bby nak kuar da.. yg kita ni da 38w lebih x kuar lagi .. dady dia da x sabar tunggu dia kuar tpi dia x bagi tanda lagi ehhehe..🤣

4y ago

Aminnn

Semoga Allah permudahkan urusan sis ye. Doakan saya jugak dipermudahkan utk bersalin.

Semoga dipermudahkan bersalim agar ibu n baby selamat dan shat. Bnyk berdoa oke😘

4y ago

Aamiinnnnn. Terima kasih doanya😘

smoga dipermudahkan urusan bersalin . smoga bby dan sis selamat dan sihat2 🥰

4y ago

Aminn.. Amiinnn. Terima kasih😘

Waalaikumsalam.. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya.. Aamiinn...

4y ago

In shaa Allah, aamiin aamiinnnn. Terima kasih

Allahumma Aamiin 🤲🏻.. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. Aamiin

4y ago

Amiinn. Aamiinnn. Terima kasih

Banyak kn berjalan sis, keliling wad ke. Insyallah dipermudahkn bersalin.

4y ago

Itu laaa, wlaupun jalan mcm kura2 tetap gagahkan jugak😂 .ni mak ade bekalkan nasi lemak kobis ikan goreng dgn smbal belacan. Ya Allah, terliur tgok. Tp dok menahan skit tu buat tk jd nk mkn😭

In Shaa Allah smua dipermudahkan..baca doa Nabi yunus byk2..