DOAKAN SAYA .

Assalamualaikum , mohon doakan saya . Saya sekarang dah 39 minggu , masih naik turun tangga . Rumah tingkat 5 , opis tempat kerja pulak tingkat 2 . Doakan saya terus diberi kekuatan . Sesungguhnya semua ibu kuat kerana cinta terhadap anak yang dikandung dan suami yang selalu disisi . Semoga saya dapat bersalin normal . Aamiin . Semoga ibu ibu yang lain juga dipermudahkan urusan . Aamin ya Allah .

16 Balas

Saya kerja cleaner je kat sekolah..memang dr awal pregy sampai skrg 28 weeks..selalu naik turun tangga..makin hr agak payah nak naik tangga..nak seimbangkan diri tu payah..nak sampai due nanti tak tau la cam mana kan..semoga kita d permudahkan urusan ye sis..

4y ago

Tq sis..jaga diri jgk ye

Allahumma amin sis. Semoga segala jerit perit yang sis alami diganjari dengan sebaik2nya disisi Allah dunia smlai syurga. Smg anak sis yg bakal dilahirkan mjdi penyejuk mata buat kedua orangtuanya kelak. Amin

Semoga dipermudahkan. InsyaAllah asbab selalu turun naik tangga tu nanti senang bersalin❤

Semoga dipermudahkan sis... Amiinn yarabbal alaminn

Sme la sy...39week...hrp2 dipermudahkan segala nye

Semoga sama2 kita dipermudahkan ye 🤗

amin...semoga urusan sis dipermudahkn...

Semoga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan sis 🤲🏼

Aamiin. Sama sama kita berdoa.