Doakan saya cepat bersalin ibu ibu

39 minggu 3 hari dah tapi belum turun tanda lagi. Takut betul kalau overdue nanti :( perut hanya kerap mengeras dan sakit dekat bahagian ari ari. Saya dah ikhtiar dengan buat exercise dan makan nenas tapi baby masih syok duk dalam perut lagi 🫠 Minta doa ibu ibu sekalian doakan saya bersalin dalam masa terdekat ni ya.. saya juga doakan untuk ibu ibu yang menunggu hari untuk bersalin nanti dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalinkan zuriat suami kita. Aamiin ya rabbal alamin 🤲🏻 #firstmom #firstbaby

8 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu2 yg ada dlm group ni..selamat ibu n baby..sy pon tngah mnggu hari...skrng 38w3d....due 11.11....sy xleh lbih due...gdm on diet control....10.11 xbersalin lg ..kena serah diri....

sis 39minggu 5hr dah.xde takde gak lagi..due date 1/11/2022..sme la mcm awk skit ngilu kt ari2 je.pregnant yg ke 4.kakak2 nye dlu smua awal seminggu dr due date.semoga kita selamat bersalin ye.amin

2y ago

smalah.. sya 2.30 am 2/11/22

Semoga dipermudahkan semua ...ibu dan baby selamat sejahtera hendaknya ..sye pon 38week 2day..pakat2 berdoalah kita bersalin ontime ..insyalah

Sama lah sy pn da 38weeks 4day tapi baby masih duk dalam perut lagi doa kan sy juga semoga dipermudah kan sy bersalin aamiin

Moga dipermudahkan bersalin. Sy pun 38w skrg tunggu persalin je. Kita same2 ikthiarkan.

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis ☺️

semoga dimudahkan urusan bersalin amin

semoga di permudahkan utk puan ya