Makanan Perlu Elak Ketika Haid

Hi ibu-ibu! Selalu masa period selalu nak makan semua benda. Nak makan aiskrim la, McD lah, Pizza lah dan banyak lagi. Tetapi, makan pun kena beringat. Ini adalah contoh beberapa makanan yang perlu dielak ketika anda semua sedang period. Semoga bermanfaat ya!

Makanan Perlu Elak Ketika Haid
8 Balas

Semua saya makan... Xleh pantang... Pantang tgok je nk ngam.. Hikhikhik

Sy pantang.. Pantang org halang sy nak mkn apa..itu ini tak boleh huhu

mknn yg perlu di elak itu lah slu nye sy mkn😊

semua saya bedal...

Tq info😍

Tq info