Nenas pizza

Kandungan berapa bulan boleh makan pizza yang ada nenas tu ya? Saya selalu makan islang tuna dulu, tapi sejak mengandung saya stop. Sekarang dah 4bulan preggy, jadi saya nak tahu boleh makan ke? Dia potong kecik2. Minta pendapat ya. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

nenas dkt pizza bkn nenas fresh. nenas dari tin. Ntah2 khasiat asal nenas tu dh hilang. Saya haritu mkn je sbb teringin nk mkn yg island tuna tu. Alhamdulillah xde apa. Klu awk x berani, beli je saiz kecik tu, then try mkn. Klu rasa x blh go blh bagi org lain mkn.

boleh makan sis nanas sis kalau dalam kuantiti yang sedikit