Menu Makan Tengahari / Malam

Hi ibu-ibu! Hari minggu ni mesti masak yang sedap-sedap kan!? Nak tahu juga apa yang anda masak harini ?? Jom lah kongsi masakan tengahari anda dan apa plan untuk masakan malam nanti! Nak post gambar sekali pun boleh.

Menu Makan Tengahari / Malam
118 Balas

Tengahari makan megi je..mlm terasa nk mkn nasi,telur dadar dgn kicap je..bosan mkn pelik2 da..

Sambal tempe jawa + sayur campur + telor dadar + ayam goreng rempah + air sirap selasih 😀

Telur dgn bendi x tw lah hri2 nk mkn nie ja....makanan lain2 blh2 lak muntah nmpk😂

Makan makanan dalam pantang je. Suami y masakkan hari2. Sedap ke tak telan je la.

Pagi nasi goreng dengan telok, petang ni tomyam campoq + lala sambal + grg ayam

Pagi grg nugget, tgh hari sayur lemak, ayam bakar n ikan rebus goreng.. Yummy

Pagi nasi goreng cina,mlm rsa mcm nk masak nasi dgn sotong mask kicap 😋

kari dgg, sayur kangkung dan pais ikan. mlm. roti jala dan kuah dgg kari.

🥘Gulai semilang n kembung 🐟Kembung goreng 😂😂😂😂

ari ni masak ayam masak kicap dgn sayo kacang botor cmpur ikan bilis..