Makan apa menu hari ini semua?

Hi selamat berhujung minggu semua 😘 Makan menu apa hari ni untuk tengahari dan makan malam nanti😋 Mesti makin bertambah sedap menu hari ini jika dimakan bersama keluarga yang tersayang kan😇 Jom kongsikan menu anda di ruangan komen bawah🥰

Makan apa menu hari ini semua?
20 Balas

tengah hari : nasi putih + sayur kangkung goreng belacan + daging masak merah ala thai + air sunquick malam : mee hailam + air sirap bandung

Nasi putih panas2 + ayam masak halia by en suami n anak2 yg masak..😘😘 alhamdulillah

Ketam masak sambal, pucuk paku masak lemak, sayur urap, dan cendawan goreng.

Nasi putih panas2, ayam bakar dan sup sayur..masih menu berpantang

ayam msk kicap sambal tumis ikan kerisi bayarlm sayur air

Ada ayam masak sos, tapi terlanjur order domino pizza🤣

hrni simple je ayam masak kicap dan kari telur

mee tarik, hari ni gantung kuali 😂

ayam panggang dgn pucuk ubi kayu

daging msk kicap n ikan grg je