Masakan ibu yang paling sedap. Betul tak?

Kadang lepas dah kahwin ni tetiba je rindu masakan mak kan? Siapa macam ni cuba share sikit🙋‍♀️ Ye lah orang kata masakan ibu ni tiada tandingannya, betul tak?🥰 Cuba komen masakan ibu apa yang paling sedap bagi korang?😋

Masakan ibu yang paling sedap. Betul tak?
20 Balas

Semua. Tiada terkecuali Rindu nak buka puasa ngan mak. Apakan daya pkp. Xdpt rentas daerah😭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

air pon klu mak yang buat mesti sedap. semua menjadilah klu mak yang buatkan.

Kalau mak yg masak, semua sedap #TAPsupermoms #TAPactiveusers

masak kurma, nasi minyak, acar timun, dan bermacam macam lagi

ayam ungkep, nasi goreng air tangan abah.. rindunyaaa..

semua sdp.dah 2 thn x jumpa mak.rindu sgt mskn mak.

Semua... Pulut kuning + rendang.. Yummy yummy

mee goreng, biskut batik, nasi ayam 😊

semua ape yang mak masak semua sedap

Semua sedap air tangan mak 😞