Menu Makan Tengahari / Malam

Hi ibu-ibu! Hari minggu ni mesti masak yang sedap-sedap kan!? Nak tahu juga apa yang anda masak harini ?? Jom lah kongsi masakan tengahari anda dan apa plan untuk masakan malam nanti! Nak post gambar sekali pun boleh.

Menu Makan Tengahari / Malam
118 Balas

husband plan nk masak ayam goreng kunyit je tuk mkn tgh hr ni. 😄

Nasi Ikan Kukus sambal kicap,ayam goreng ala KFC,sayur masak lemak

Tghari ikan rebus + sayur cmpur grg Mlm sup sayur dgn pecah telur

sup ayam,ikan asam manis,telur campur dging kukus & sayur peria

Panaskn mee cina yg buat mlm td tu je. Ptg sikit bru masak lain

5y ago

Masak udang smbl utk lunch td utk mlm blm plan lg nk msk apa .. hihi

kiya buat ikan bakar dgn sayur rebus saje

Hari ni masak sardin je.. Lama x makan sardin 😍

Hari menu ayam asam pedas dgn buncis goreng telur. Hehe

Suami saya buat roti canai hr ni cicah ngn kuah kari

Masak nasi tomato utk mkn tgh hari & malam ari ni 😍