Sarapan Untuk Pagi Ini

Selamat pagi Mommies☀️ Sarapan pagi ni ibu-ibu masak apa? Hmm, mesti sedap sedap kan masakan anda! Mee goreng...Lontong......? Jom kongsi dengan kami dan pengguna lain sarapan pagi anda hari ini di ruangan komen!

Sarapan Untuk Pagi Ini
82 Balas

X msak pun..my mom yg msak..ikan selar singgang..sbb sy tengh pantng bedah buang ovari teratoma..

5y ago

Tq

Nasi goreng kampung, pulut kuning, nasi impit & rendang ayam.. Alhamdulillah 😊

Nugget & Coco crunch je , x larat dah nak bdiri lama2 Kat door, bengkak kaki 😁

Pgi ni sy makan rendang ayam+kuah kacang cicah roti..sedapp

Nasi goreng, ayam goreng, telur mata.. Cake cheese.. Air teh dan susu

Nasi goreng byk sayur nama diberi. Haha..hbskn sayur yg ad

Mkan biskut je..sbab xtrfkir apa lagi yg mw dmakan..😂

pagi ni sy buat nasi goreng dan cekodok ikan bilis

Mee Hoon Goreng...tapi terpedas..arrgh.

Sayur asem, ayam goreng, tempe kering bilis