Mana satu pengalaman bersalin anda ya wahai ibu?

Hi ibu-ibu TAP🥰 Jom kongsikan pengalaman bersalin anda☺️ Mesti pengalaman bersalin ni salah satu pengalaman yang kita tak akan dapat lupakan seumur hidup kan😇 Min alhamdulillah dua-dua anak kena yang i. tu😅 Adalah terasa sikit-sikit ✂️ waktu 👩‍⚕️ jahit tu😆 Ibu yang lain macam mana😇

Mana satu pengalaman bersalin anda ya wahai ibu?
472 Balas

Alhamdulillah 3² normal tanpa di jahit.. hrp2 kali ini sama juga.. Aamiin

4y ago

terima kasih

Belum ada pengalaman lagi. Tp scary ya tgk gambar tu 😅😂 adehhh

Ank first-normal n first degree Ank second-induced n first degree

1st normal, 2nd c-section, 3rd normal and 4th c-section 🥰

Anak prtama smpai ank ketiga 1st degree jek 😊😊😊😊

normal tapi vacum.. koyak teruk juga... banyak jahitan☹️

anak pertama - episotomy kedua - 1st degree tear

belum lagi anak first . Harap normal. Aamiin Ya Allah 🤲

belom lagi tapi yg mana yg less pain ye 😂

3y ago

epidural paling best tak rasa pape

normal..alhamdulillah..harap seterusnya normal lh juga