Berapa lama ya masa yang diambil?

Hi ibu-ibu TAP yang dikasihi👋🥰 Min nak tanya lah, secara peribadinya kan. Berapa lama masa yang diambil untuk ibu-ibu semua datang haid semula selepas bersalin ya? 🤔 Min lama jugak dulu setahun lebih. Adakah sebab hormon? Hmm😕 Jom kongsikan di bawah bersama-sama😉

Berapa lama ya masa yang diambil?
164 Balas

sy 4bulan 😅 depends dengan seseorang . Akak ipar sy setahun baru dtg period. Anak kami bedua fully breastfeed 😁

3y ago

Sama fully bf. Anak nak masok 10bulan dh, masih belom period lgi.