Ibu ingat lagi ke waktu tu?

Hi ibu-ibu TAP yang dikasihi semua🥰 Waktu nak bersalin mesti kebanyakkan daripada kita dah tak keruan kan?😅 Ada yang dah tak sabar, ada yang cemas dan ada juga yang tenang sahaja kan☺️ Tapi walau macam mana pon keadaan ibu waktu tu, ibu ingat lagi tak berapa lama ibu dalam bilik bersalin tu ya?😍 Min dulu 9 jam dalam bilik bersalin tu 😭

Ibu ingat lagi ke waktu tu?
507 Balas

ank pertama ❤lahir normal ank kedua ❤ ceaser.. ank yg ketiga.. comingsoon..😁 30/8/2021 InshaaAllah, doakan sy & bby dipermudahkn lagi..🤲🏻

anak pertama lama sehari jugak la...yg no2,3,4 dlm 3/4 jam gtu je...sebb dh sakit sgt xboleh tahan br g hospital...cek bukaan dh 5/6 cm..😄☺️🤭

Ank no.4, x smpai 5minit dh bersalin sbb masa smpai hosp dh nk bersalin sgt dh, bukaan dh full..tp nk ditolak ke wad punya la lama..3jam kot..

dalam labour room 3 jam..jalan x bukak jugak..still 2 cm..air ketuban dah pecah,baby pon da berak dlm perut..so terpaksa emergency czer

czer- lebih kurang 4jam..bby kluar cpt dlm 12.40pm dh kluar da..msuk operation theatre dr 1130am- 3lebih dkt kul 4ptg br tolak ke wad

Dalam LR nak bersalin tu xlama dalam sejam. Tu pun sebab kena vacuum. Lepas bersalin tu lama. 6 jam baru keluar LR. Pengalaman 😅

ank ptma 6jam😭..ank kdua skit 9:45pm and bby kluar 10:15pm..hsptal pn xjauh Dr rmh..alhmdllh skli tran laju doktor sambut🤭

anak pertama 18-24jam ank kedua 0-5jam ank ketiga 0-5jam(czer) ank ke empat 0-5jam (czer) coming soon xtau lah berapa jam (czer)

❤️ 5.00pm masuk and bersalin 6.58pm alhamdulilah senang sgt bersalin yg first harap no 2 ni sama la mcm anak nya

Ank first sekejap shj.. alhamdulillah.. dlm 30 minit lepas msuk LR dah keluar c ketul yang comel pintar ❤️