Pukul berapa ibu selalu tidur?

Hi selamat petang semua ibu-ibu hebat komuniti TAP🥰 Waktu hamil mesti waktu ibu semua banyak berfikir, banyak bermain perasaan, banyak berdebar kan?🤭 Lagi-lagi kalau dah penghujung trimester tu😆 Agak-agak pukul berapa ya ibu selalu tidur? Ada yang tengok jam tak sebelum tidur😅 Min selalu tidur dulu 1-2 pagi 😩

Pukul berapa ibu selalu tidur?
156 Balas

paling awal 12am . pernah dekat pukul 4pagi baru boleh tidur . tahu2 dah azan. (Nak tidur susah, terjaga senang sgt) Nak bangun drp katil tu pun 1 masalah besar jgk 🥴 dah masuk 3rd trimester ni. #2ndbaby #2ndpregnancy

Ramai rupanya geng tido kul 1-2 pagi. Ingatkan saya je. Tapi bila dah tido nyenyak terus sampai ke pagi. Rasa cukup je rehat dan terasa segar bila bangun. Siang ada tido sekejap dalam 1-2 jam.

pling cpt 9mlm..pling lmbt 1230mlm...tidokan ank dlu..br mak leh dpt tdo..😆😆😂😂✌kalau awl ank tdo..lepas solat isyak mak pn join tdo skali..tp bgun awl la..dlm kul 5pg.. 😉

slalu pukul 1@2 pagi tpi kdng bila dpt lelapkn mata awal husb plk tk bgi krjasma.. time aq tdur lh bru dy craving nk mkn tu nk mkn ni nk minum tu nk mnum ni ermm pening

Awal, pukul 9/10 tu dah tido. Tapi selepas ada baby lagi awal haha..ikot masa baby Dalam pukul 8:30malam / 9malam baby dah merengek nak mengempeng tido 😅

Masa awal preggy pukul 10 dah ngantuk. Sekarang masuk 3 trimester pkul 12baru dapat lelap. Sebab semua tak selesa. Kaki badan perut😔😔 sabar je lah

- 1st trimester plg lwt kdg2 3-4pg bru lena .plg awl tdr jm1-2pg - 2nd trimester 12am mostly - 3 trimester around 12-1am, kdg awl juga 11pm tp jrg😴😴

Paling awal jam 10. Paling lambat jam 1. Tp awal ke lambat tdo. Ttp bangun jam 3pg. Lepas tu tk tdo2 sampai ke subuh. Sbb menahan sakit pinggang 😌

sejak hujung2 trimester 2 ni , mmg lewat tido .. biase kul 4 pun xtido , sbb xblh tido .. ank dk gusti je .. 😑😑

First trimester ni mmg selalu tido awal sbb pening kepala berat je rasa. Tapi selalu sgt terjaga pagi pagi kol 2/3/4