Tidur Sekejap

Hi ibu ibu semua. Saya ada soalan. anak sye dah 8 bulan, dia tidur sekejap sgt dlm buai. Dah pasang buai lektrik pun sama cm tu jgk. Bila tidurkan kat bawah, nak ibu dia ada sekali. Tp ibu nak tidurkan dia sbb nak buat kerja rumah, nak makan, nak mandi. Mkn dah bg, susu dah kenyang, pampers dah tukar. Cek perut takde apa2. Ibu ibu boleh bagitahu tak kenapa dia mcm tu?

2 Balas

Cuba bedungkan baby sis..

5y ago

Thanks sis. Sye dah buat smlm dgn harini. Betullah dia tidur lama sikit. Sblm ni 30 min mcm tu dah bangun. Bila bedungkan, sejam lebih dia tidur. Thank you so much