Normal ke

Ibu ibu semua.. normal ke bila kita baring perut kita nmpk flat tapi mcm buncit sikit je.. bila kita berdiri ke duduk ke bangun ke baru nmpk perut tu mcm boyot ? risau hehe.. baby first

13 Balas

Normal sis. Haha org tanya mana perut sbb sama je mcm sebelum pregnant? bila saya baring memang flat tapi buncit sikit. Baby first juga ?

Normal especially week yg awal2. Kalau dh masuk 5 bulan (lain org lain) baru nmpk sikit. Nnt 7-8 bulan, baring pun tetap nmpk buncit sikit.

Normal. Bila baring perut mcm buncit je, smpi husband kata "prgnt ke x ni? ".. Tp bila dh 8bulan, posisi apa pun bulat je nmpk perut?

Normal sis. Sama laa sy bila baring lemak perut je lebih. Bila berdiri, baru nampak baby bump + keras ?

4y ago

Takpa in shaa Allah baby sihat je dkt dalam ??

samaaa jugaa ?? rasa kurus bila baring ? trpikir mcm mcm jugk ... 24w?

Normal. Sy pun mcmtu. Kdg2 tu pelik. Eh kemana perut aku yg buncit tadi ??

4y ago

hahahaha kan ?

Normal sis, perut sy pun gitu juga?

Normal sis..dh berapa minngu sis?

kandungan dah berapa minggu sis ??

4y ago

Baru nk masuk 18 weeks ?

haaha. sama macam saya fikir.