Mengandung 11weeks

Hi mommies ! Normal tak 11weeks perut kempis je masa baring tapi bila duduk perut buncit sikit and berlipat 😅 normal ke 11weeks perut berlipat?

7 Balas

Saya banyak membaca dalam ni, ramai yg 20weeks keatas baru nampak perut.. saya pun sama, skrng 13weeks perut pun tak nampak lagi sbb perut saya jenis tebal.. sbb saya berisi orgnya, memang nampak perut biasa ja skrng ni🤣🤣

normal sis, sy pun 11 mggu xnmpk pun perut .. ada terbaca klau anak first lgi la, kdang msuk 6 7bulan bru nmpk perut ..

normal je sis. sy pn 11weeks perut biasa je. bila duduk je kadang terasa kt bahagian berlipat tu senak sikit.

Sy 13w pun time baring kempis slim je rasa. Time pakai baju ketat baru nampak bentuk perut

betul sis. sy dah 12 weeks bila baring slim je perut… bila duduk ade la bulat sikit😂

takpe sis normal, kita sama

normal je lah