kandungan 9 minggu

hi mommies² yg ada pengalamn mengandung, sy nk ynya, klw kandungan 9 minggu perut masih xnampak ke?, atau perut dah nampak, sbb klw sy berdiri ada nmpk buncit sikit lah, kalau sy baring perut nampak mcm flat je, mcm bukn pregnant..#ingintahu #firstmom

6 Balas

same😂 dduk berdiri nmpak oncet. baring nmpak flat. tu yg tdoo sllu mngiring kiri atau kanan bru nampak oncet😂 nk sedapkan hati .. tknk fikir negetif hehe

saya 10 weeks perut buncit sikit.. baring pun flat je.. baby kecik lagi baru berapa cm.. tunggu 5 bulan perut besar nanti..

sama,mmng normal buncit,dulu pregnant anak first kiranya nak masuk 4 bulan baru nampak,ikut badan masing-masing jugalah

11mo ago

ya, berdiri dan duduk nampak buncitnya😅, melainkan baring tak sepenuh badan/baring tak lurus baru nampak buncitnya juga

Mungkin bloated..Klu kandungan pertama lambat sikit nak nampak bump..lagi2 masih awal trimester..

9w mmg buncit sahaja. xnampak lg. klu 1st mom dlm 28w baru blh nampak perut.

11mo ago

+/- 7bulan

9w masih baru lagi awak. Ramai yg 19w pun belum nampak juga