Adakah kematiaan dapat dirasai seseorang?

Hi ibu ibu semua baby sy dah 3 bulan 15hari ada tak momy2 semua rasa macam sy tiba tiba rasa tak lama lagi akan meninggal? Sejuk bahagian tengkuk ada ka ni normal atau hormon? Sy rasa tak bersemangat,sedih rasa nak nangis hati jdi sayu sebelum ni sy ada depression tapi bukan begini rasanya apa yang sy rasa sekarng ni mcm sy dapat rasakan taklama lagi sy akan meninggal 😢 mohon jangan kecam sy dah cuba solat minta Allah redhakan hati sy jika betul betul tidak lama lagi ajal sya tapi makin sy fikir makin saya rasa takut dengan kematian dengan dosa yg pernah sy buat 😢

19 Balas

saya pernah jugak mcm ni.. nak2 duduk sorg2.. tpi Alhamdulillah suami datang terus pelok dan bgi kata semangat.. dan suami x bg saya tgok bende bukan2 yg boleh buatkn saya fikir bukan2.. mati tu pasti semua org akn mati.. tinggl masa je berbeza.. tpi biasala emosi ibu hamil ni lain sikit.. so awk kuatkn semangt ok..