Fikir macam2, normal ke?

Sy skrg dh 35w6d.. Lately sy selalu rasa takut dan gelisah utk menjalani proses bersalin kali ni.. Xtau knp tp sy rasa mgkin faktor usia dan faktor kesihatan sy yg buat sy rasa mcm ni.. Sy dah 40thn, ada asthma, darah tinggi dan GDM.. Kdg sy nangis sbb sy rasa mcm down sgt.. Tolong doakan sy dan baby ye..

5 Balas

kena dapatkan rawatan klinikal kaunseling, blh minta doktor referkan awak. Nnt blh belajar kawal perasaan tu. InsyaAllah boleh rawat takut gelisah semua tu. Banyakkan sabar dan solat, berdoa merayu pd Allah. Bersedekah juga walaupun sedikit. takpun call je LPPKN ke atau mana2 talian kaunseling. Mudah mudahan Allah kurniakan ketenangan hati buat puan dan semuanya berjalan lancar tanpa mudarat 🤲🌻

Semoga Dipermudahkan segala urusan….nak buat mcm mana lagi….kuat x kuat…..nak x nak kene la hadapi….hal emosi ni…kita sendiri kene kawal…..org lain hanya boleh bagi nasihat je…….gud luck buat semua ibu2……🤲🏻🌹❤️…

semoga dipermudahkan segala urusan mengandung dan bersalin sis.. biasa lah sis umur dah meningkat ni mcm2 saja yang difikirkan.. yang penting bersalin di hospital ya..

sy fhm. mgkin hormon sdg x stabil . bykkn istgfar. mkn enjoy. dan jga dri je. doa byk2 ye.

semoga puan dan baby selamat semuanya.