Ayah Meninggal dunia

Hi mommies.. Sy pregnant 8 minggu, ayah sy Meninggal dunia 5 hari lalu.. Sy rasa sedih sangat.. Sy try utk tahan tak nk menangis.. Tapi tak dpt.. Rasa diri sy ni lemah sangat..sy tahu sy kena kuat utk baby saya.. Tapi sy rindu ayah saya. #advice

4 Balas

tak salah nak nangis. lagi dipendam lagi akan effect mental. nangis sepuas puasnya kemudian berdamai dgn diri sendiri. kehilangan tu mmg sakit. jgn paksa diri. ambil banyak mana pun masa yg awak perlu untuk terima kehilangan yg awak rasa

Inna lillahi rajiun al- Fatihah, sis kena kuat dan banyak makna vitamin untuk baby

salam takziah sis . jaga diri,jaga kandungan baik2 sis, stay strong

Takziah sis. Semoga sis stay strong