37minggu 2 hari sakit celah kangkang

ibu ibu , saya nak bertanya . saya dah tiga empat hari sakit celah kangkang bila berjalan tu sakit sangat . kalau duduk lepastu berdiri nak berjalan sakit sangat sangat . nak pakai seluar sakit , berjalan sakit angkat kaki time nak pakai seluar pon sakit , kalau macam nak melangkah pon sakit sangat . kenapa ye ? tanda tanda nak bersalin ke atau normal benda ni ? sapa sapa tau jawab yeee sebab saya taktau . kadangtu bila perut mengeras , punggung rasa macam kena tekan . terima kasih yang mana jawab persoalan saya ni 🥰 .

8 Balas

sama ng sy msa prgnt ank slung.sakit sgt.nk pijak kaki nk jln pn azab oitt .nk naik tgga xblh.mmg sakit time nk angkt kki.lps tu sy g urut ng bidan.bidan ckp kola bby dh kt bwah.lpas urut bru la blh jln elok smp la bsalin.sy kena mcm tu time 36mggu

6mo ago

maaf sis sy nk tya .. kalau g ngurut bidan dia urut kt bhg mane je? sbb sy tkut nk ngurut mse tgh pregnant