Sakit celah kangkang

Hai ibu ibu yang berpengalaman . Saya nak tanya , kalau sakit celah kangkang kuat sangat tu tanda nak bersalin ke ? Sebelum ni sakit jugak tapi skrg makin kuat sangat sampai nak berjalan pun susah . Saya skrg 37w 1d

3 Balas

Skg skg dah 38wekks..2 mggu sebelum mmg sakit di celah kangkang smpi skg..tp x bersalin pun lg..baby dah engaged la tu..sbb tu kite akn rasa sakit..

Sama sya jga bgitu bunda 36 week smpai 38 week in pun sring skit kangkang sush jga mau jlan

Baby turun tu sis. Kira nk bersedia utk bersalin