Sakit pinggang rasa nk tercabut..34weeks5days

Ibu ibu pernah tak sakit pinggang terlalu kuat pada usia kehamilan 34weeks5days,saya rasa kuat sakit,masa tdo nk alih kiri kanan nk angkat punggung,sakit tak tahan..rasa nk menangis pon ada😭nk bangun kencing pon sakit,nk duduk pon tak selesa sngt..berdenyut denyut sakit.. walupon duduk atas kerusi sofa..🤰😪

11 Balas

Dah nak masuk fasa bersalin tak lama lagi tu memang sering sakit. Apa pun kalau tak tahan sangat boleh rujuk dengan nurse macam mana nak buat. Mungkin boleh minta suami urut kan juga. Apa pun moga dipermudah urusan ya