sakit pinggang belah kanan

Sy skrng 34 week .. sakit pinggang belah kanan , nk tido pon tak selesa .. sapa pernah jadi mcm ni , mcm mana nk buat untuk kurang kan sakit ye

1 Balas

Normal sebab perut makin besar + pinggang yg tampung beban. Sy dah 36wk mmg cepat je sakit pinggang kalau jalan lama/salah duduk. Kalau sakit sangat biasa sy sapu je minyak angin/minta suami urut. Sebelum tidur/buat. kerja sapu yoko-yoko kt belakang so rasa lega sikit. Lg 1 sy beli gymball, practice duduk tegak n lebih selesa. Beli kat shopee je murah rm15 camtu. Hehe

4y ago

Wah ..kalu.leh mcm kat spa..heaven dah rsnya tu an🤪