sakit pinggang

Salam nk tanya lah .. saya dh dua hari rasa sakit pinggang . Rasa nya macam sakit contractions tu tapi dekat pinggang je , dekat perut tak rasa ape ape pon . Harini rasa dia mcm makin kuat sampai kalau duduk or jalan pon rasa . Tapi baru 15week . Normal ke macam ni ?? Atau kene ke hospital jugak ?

2 Balas

Kencing kotor kot... Sy pernah kena. Mmg xselesa dkt pggang. P klinik sis.. Better cek. Kalau btul, kena minum air masak byk2.. Nti hilang la sakit tu.

4y ago

Rasanya bukam kencing kotor , sbb prnah rasa masa pregnant yg first ... Yg kedua ni alhamdulillah tak pernah lh kencing kotor . Tapi sakiy pinggang pulak

P hsptl