Sakit Pinggang third trimester

Saya 37 weeks. Skrg pinggang sakit sangat2 tak boleh berdiri, berjalan lama. Kena duduk je tu pon kena alas bantal. Kalau malam tu rasa seksa betul nk cari posisi tdo . Salah tdo mendapat esok pagi sakit pinggang smpai nk serah diri je rasa 🤣 ada petua kurangkan sakit pinggang tak? #ingintahu

2 Balas

Cuba stretching sikit2 exercise yg org buat preparation utk bersalin tu. Ada video kat youtube. Dan tidur dgn bantal yg banyak. Hehe. Masa tidur mengiring kiri, letak bantal support belakang kita

1mo ago

Baikkk tq taw for the tips

Tips saya adalah banyakkan bantal atau tidur guna pregnancy pillow sumpah selesa 😂

1mo ago

Letak gak bantal tapi tetap sakit 😆😆