sakit pinggang punca kencing kotor?

sakit pinggang and tulang punggung kalau malam baring kt katil. nk bangun tkboleh. nk angkat punggung tkboleh juga sbb sakit mcm dislocation. baru 2nd trimester ni paling kuat rasa dia. biasa 3rd trimester baru sakit kn? ke mcm mane ? ada yg kate punca kencing kotor tp tkde pula sakit perut or sakit masa kencing. baru nk tanya dr lusa sbb checkup. korang rasa ? #ingintahu

1 Balas

Kandungan membesar himpit otot dan organ sekeliling. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan. Kerapkan buat senaman kegel dan minum air kosong secukupnya