Hilang Selera

Hi ibu ibu. Masuk 2nd trimester ni rasa lapar tapi tak ada selera makan. Makan nasi pun dua tiga suap lepastu rasa kenyang 😭 Sehari tu kadang sekali jee makan nasi kalau dipaksa nanti kang keluar balik. Ada suggestion tak untuk tambah tenaga and bagi ada selera makan?

1 Balas

boleh makan benda lain awak. tak semestinya awak wajib mkn nasi je. janji ada benda masok perut. apa2 je yg awak rasa nk mkn then mkn je. mkn sikit2 tapi kerap😊