Pregnancy Milk

I am thinking of drinking pregnancy milk to help baby growth. What kind of milk do you all recommend?

316 Replies

u can request for free samples online and then decide which is better for u. and samples at times they give u quite an small size can of it or pkt form. worth trying to get them delivered to yr hus..

3y ago

go online and search for free samples for pregnancy milk.

anmum minsan pag nagugutom ako tapus dpa nakaluto hubby ko ng ulam un ang nilalagay ko sa kanin ko prang mas gusto kung ganun kesa inumin mas masarap pag nakalagay sa kanin

Enfamama is the tastiest! All pregnancy milk has full nutrition. So it depends on which one you like. I've tried all! and I love Enfamama

Hindi ko iniinom yung gatas na nireseta saken ng ob, hindi ko gusto Lasa, pero yung milo yun iniinom ko. Huhu pwede po ba kaya iyon? 7weeks po ako ngayon.

3y ago

@Mecca wala ba side effect sa anak mo or sa pregnancy mo?

u can try karihome goat milk,if u from Malaysia,u can try lazz susu kambing. it's hard for me to swallow enfamama n anmum🤢 during 1st & 2nd pregnancy

consult your OB first. my OB said kasi na hindi advisable ang paginum ng pregnancy milk because of sugar content. 😊 masama sa pregnant ang madaming sugar.

Enfamama poba mas mgandang inumin ko bed dress po ako ano pong flavor ? twice napo ako nakukunan this time im 6 weeks pregnant po. Thank you 😊

3y ago

Enfamama is good,recommended by my doctor,

Hello everyone, 6 weeks pregnant. My oby gave me promama. Waiting for delivery though since not available in drugstores now due to pandemic.

I don't really fond of milk and now I'm also thinking which pregnancy milk should I drink. For now, I'm thinking to drink goat milk. I hope I can drink it

Before this i consume Anmum, but nurse not suggest to consume that bcz of the milk contain sugar. I just drink HL milk or similac. Less sugar.