Early pregnany

Hi..i dah masuk 8bulan kahwin.. 1st day last period : 15/8/22 Upt -ve on 30/9/22 Check balik 6/10/22 upt weak positive (1jelas line 1mcm blur blur) 9/10/22 ada sakit period cramping,keluar darah and i keluarkan mcm tissue lepas tu darah and sakit perut dah stop lepas 2-3hari. I dpt period balik on 18/10/22-21/10/22 Check upt on 29/10/22 +ve..memang terang 2lines Scan on 1/11/22 Dr kata xde nampak kantung lagi.

2 Balas

kalau ikut LMP (18/10) sis baru masuk 4w. sbb tu tak nampak kantung lg. takpe buat masa ni sis makan folic acid, kurangkan kerja berat & jaga makan ya. nanti 8-9w repeat scan. Insha’Allah masa tu dah nampak kantung, baby & heartbeat sekali. sy doakan semua dipermudahkan🥰

sy upt positif 29/10 tpi satu line tu samar2 . 11/11 yang lalu sy g scan nampak kantung sj , baru 4week7day... smga d mudahkn urusan sis.. insyaAllah lgi 2minggu nmpaklah bby n heartbeat tu