hai..sy ttc dh 8thn. .23/8/22 last period .Now 1/10/22 msh blm period.dah blh check upt ke.

4 Balas

saya last piriod 28/8 ( ttc 1 tahun ) alhamdulillah 30/9 saya check upt positif . moga ad rezeki puan kali ni ..amin amin yaa mujib

2y ago

ok nt bla bsedia nk check sy ikt mcm awk bgtau..awl.pagi

Saya pon last period 22/8 tadi 1/10 check upt -ve sedih tapi smpai skrg tak period lagi .mcm2 dlm pkiran ni.sedih kecewa..

2y ago

Saya ttc 1y8m. Ikutkan tak nak check sbb takut frust lagi..sbab birthday husb 3/10 tu yg nk check kot2 ada rezeki hadiah dia ke kan..tp xpeklaa allah lebih tahu sglanya..sya tggu je period kluar kalau tak sya g klinik je..semoga ada rezeki kakak pregnant ya..amin

boleh klau ade tu dh 5w3d https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

Kenapa saya tak boleh join ye group tu ?

Boleh dah tu mommy. Semoga ada rezeki 🤲🏻

2y ago

sy ada msalh dnding rahim tbal.period pnjg.4thn sy chek up under gyne blm prnah lmbt..ni bru 1st time slpas 4thn sy bt chek up dgn pkar..rse tkt nk chek..tq ye sudi jwb soalan sy