Cuma nak tanya..

hai mommy saya nak tanya lain soalan, mcm saya start period 26/6/22-2/7/22. Start 3/7/22 saya tak period sampailah next month 12/8/22. Tapi, 13/8/22 saya berkahwin.. 21/8/22 saya check upt +ve.. Ini dinamakan bunting pelamin ke? sebab smpai sekarang ada orang bercakap saya hamil anak luar nikah, padahal sebelum kahwin tak pernah buat pun.. Sekarang anak saya dah 8 bulan dh..😔

1 Balas

Kitaran haid normal ke tak? Tarikh jangkaan bersalin dikira daripada hari pertama haid yg terakhir. So, no worries dgn kata orang. Diorang belum tahu tentang itu.

7mo ago

period sy mse tu last dtg 26/6/22-2/7/22. lpastu xde dtg smpailh disahkn pregnant..