Period 2 kali sebulan semasa baru kawin

Hai mommy2.. nak tanya uolls ada pengalaman tak 2 kali period 10/12/22 kawin, period pertama 11/12/22 lepas seminggu period kali ke dua 23/12/22 hbis period 27/12/22. Bulan 1 terus tak datang period sampai 29/01/22, check upt double line, persoalannya betul ke kalau ikut apps ni dah 4weeks 5day?? Maklum la nk first baby kan. Nak check doc mcm awal lagi takut doc tak nampak baby nya lagi.

1 Balas

kalah based on pemahaman saya dari cerita sis hari pertama last period 23 dis kan? jadi sis kira due date kat tracker tu masuk kan tarikh 23 dis tu sis

1y ago

Pun*