4 Weeks Pregnant

I am 4 weeks pregnant now. Wasn't expecting to have a baby so soon (i just got married actually hehe) but alhamdulillah Allah's plan is the best. As a first time mom, I don't really have idea what do I do next ☹️any advice for me? ??

7 Balas

pergi ke klinik ibu dan anak yang berdekatan dengan rumah. bawa surat kahwin dan bil air/electric. nanti dorang akan buat buku pink dan juga bagi vitamin semua la. kalau boleh tanya2 lah makbapa kalau ada penyakit apa semua tu sbb nurse dan doctor akan tanya

makan makanan berkhasiat,dont think too much,enjoy ur pregnancy journey 💝 pilih klinik utk temujanji bulanan,minta advice dktor utk supplement2 penting,check up2 penting n do a pregnancy diary🤰

Congratulations 🎉 Buat masa ni makan folic acid and buka buku pink sblm 3months ya 😊 take care

Just take care yourself dear.. alhamdulillah.. makan folic asid..

Tahniah sis... Alhamdulillah ..

tahniah. 🥰