Brown Spotting for more than a week

Hi. I am 6 weeks pregnant and have been having brown spotting like this every day. On some days it will be darker when I walk a lot. I have taken duphaston given by doctor but the spotting still continue. Not sure what to do now.

Brown Spotting for more than a week
10 Balas

Sy brownies mcm ni hmpir 1 bulan xsilap...Sy teruskan mkn duphaston smpai kandungan 3 bulan Bru stop atas nasihat dktor... yg penting jgn stress...pkir baik2... jgn buat kerja rumah ..menyapu ke .masak ke .jemur kain ke...xperlu buat..byakkn bed rest... mkn Pon suami belikan smpai kandungan 3 bulan... inshaallah... kandungan kuat

jumpa gynae,request for pruluton injection and duphaston,they will scan u first to see whether there is haemorage in your uterus or something else..bykkan bed rest,jgn buat kerja berat..Insya Allah mudahan ada rezeki.

sis, awak kena pergi hospital terus. Jgn pergi klinik swasta. Saya pernh miscarriage masa 6w, start spotting mcm ni makin lama makin bnyk. tp apa² pun check dgn doc pakar di hosp dlu..

Habiskan Duphaston yang doktor berikan. Bila dah habis dan u still having brownish spotting, please consult with doctor again.

Darah brown means darah lama. Mgkn baru kluar. If ada darah fresh mcm pink or merah lg then g jumpa doc smula

sama mcm sy skrg ni.. risau sbb pnh gugur sblm ni. hari-hari ada keluar dekat seminggu

2y ago

Selagi ada heartbeat, selagi itu masih ada harapan. Doktor berikan saya injection dan naikkan kekerapan makan duphaston dan juga MC. Ada 50/50 chance.

Better check directly with gynae or to nearest hospital for better confirmation

Saya pernah keluar macam ni. Gugur pada kandungan 9 minggu

2y ago

Keluar macam ni berapa lama ya sebelum gugur?

Request for injection

better cek