Saya 36 Weeks Sekarang. Is It Safe To Have Seks With My Husband

I am 36 weeks. Is it safe to have Seks with my husband? Pelik.. Pening.. Confused. Dosa ke. Kalau tak layan.. Masa mengandung macam ni dengan perut besar..

16 Balas

Boleh je ...sy dlu msa mngndung ank pertama...dr awal mngndung smpai dh nk dkt bersalin still bersama dgn suami...tp suami buat releks je la...sbb tau perut sy mkin besar...tnya sy juga dlu larat x...bersalin pun awal seminggu sbb ank sulong

Sy dri awal pregnant brsama je...bila dh makin besar perut slow talk dgn suami,cari position yg kite selesa n jgn trlalu ganas....nty dh bersalin suami kena pantang sama"🤭 kurg" 3bulan..kesian suami..

Sis ada slow talk dgn hubby? Saya pn hujung2 mmg tak larat dah.. saya slowtalk dgn hubby n dia faham

Boleh je kalau larat. Lagi digalakkan sbb dah hujung2 kan. Cari position yg sesuai dgn awk.

sis .. lebih dekat due lebih baik blanja suamii slalu sblum dia puasa lama ..

Digalakkan utk mudah bersalin. Tp position mmg kena cari yg selesa bg kita.

Dgq tips utk mudah bersalin, ujug2 ni kna kerap bersama dgn suami.

Sangat digalakkan, bagi memudahkan untuk bersalin nanti 😊

boleh je lgi digalakn

Amat di alu alukan..