jantina mgikut petua org tua2?

Hye..sye ni da excited nk taw gender baby,tp hubby masih blm ade masa lagi utk kami g scan...so agak2 bby ape ni mgikut petua org bdasarkan ciri2 pd sy ni...bkn nk jadi ahli nujum,tp sekadar utk hiburan saja taw..☺️ *Sye kuat mkn manis dan pedas *Xde morning sickness *Perut xnmpk mcm tgh pregnant,sb bnyak org tego ckp prut xnmpk *Sye tido mgiring ke kiri *Xbape suka nk bsiap

44 Balas

Ssh nk ckp,tp bab perut boleh jd. Dri belakang org xnampak mcm pregnant biasa boy. Klu girl,perut nampak lebar. Hehehe... Just prediction je,bukan boleh ikut sgt.😁

awk sama macam saya. mostly petua kata boy tp dapat girl 😌. nt kalau scan kat kk, tnya je doc gender baby. tak gi swasta pon takpe sis. awk tanya, doc akan jawab.

Mengandung anak sulung, suka makeup, suka makan manis, dpt baby girl. Mengandung anak kedua, muka tak bersiap, kurang manis, makan jaga, baby girl jugak. 😆

Selalu kalau x suka solek ni baby girl. Sbb saya masa mengandung baby girl muka selekeh je. Masa anak saya yg dua boy ni suka make up je.

Skrang saya pregnant mmg xsuke solek.mse ank sulung boy.. mmg suke sgt solek skrang selekeh sgt pkai bedak pon rasa melekit

1.morning sekness time 3bulan je 2.kuat mkn mnis 3.mls gila makeup 4.perut bulat 5.jerawat buat party kt muka Dpt gege

4y ago

Brpa week sis

Ciri2 cam baby boy 😅. Sbb sy pun ad ciri2 kat atas tu. baru minggu lepas scan and doc cakap baby boy. 😅

Ssh nak tau kli stkt klu bgni...mknn fav awak apa?? Ikan atau daging??? Dr ini pun blh tau gender apa

4y ago

Daging gerenti bb girl Ikan mmg bb boy

Hehe mom kita sama la..tp scan 2tmester dokter ckp girl tu pn xpasti sbp bby kepit kaki dia..

Saya ada ciri2 nih tp morning sickness kuat ingat baby girl rupanya baby boy hehehe