Air ketuban sikit

Hi nak tanya mommy2 dlm ni, smlm sye scan baby doktor ckp air ketuban sye sikit sgt2 . Doktor kata cyst pon ade🥲 Nk scan gender pon xnmpk. Sye dh 20weeks . Ade tips ke untuk buat air ketuban kte byk? Share lah dgn sye🥺 ni anak pertama sye, xde pngalamn#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

Minum jus tembikai and banyak air suam ya to increase the amniotic fluid. Meanwhile, kurangkan ataupun jangan makan cheese, bersoya, fried food (makanan berminyak), fast food elakkan dulu, then cyst akan kecut cepat and turun masa bersalin nanti. Otherwise, doctor kena advise ibu other precautions kalau cyst besar daripada biasa (kecil). Don't worry, you and baby will be fit and fine ❤️

2y ago

Thankyou info😊 i will try

makan buah tembikai insyaAllah..

2y ago

Thankyou info😊