bumbo seat

Hye..sy nk tnye..bleh x bby 5 bln lbih ddok ats kerusi ny? Sbb kwn sy bby 5 bln lbih pown dh bg ddok ats krusi ny...klau bleh bby ddok kt kdai2 bby ad jual x..?

bumbo seat
8 Balas

Bila anak mama dah stable duduk then boleh bagi dia duduk. Lebih kurang 6-7 bulan. Kedai baby atau online baby store pun ada jual...

Baby sis dh pandai duduk kah? Sebaik2nya beri baby sis pandai duduk dahulu. Sebab tulang belakang baby main peranan. Sian baby. Pressure.

5y ago

Xpa2 bg merangkak dan pandai duduk dulu. Dah pandai duduk, pandai kawal duduk dia. Dh boleh duduk dh

klu dh pndai tegakkan bdan mcm.Duduk tu boleh jew..Klu lembik lg xboleh..Sis beli kt online ade..Cri yg mcm tu..

boleh,tp kene pantau. sbb baru 5months kn,,mom kene duduk sblh utk bantu and ajar baby

5y ago

Bby sy 24 ny dh msok 6 bln..skrg tgh blaja mrngkak ngn dduk..

Bergantung pd baby sis..klu baby dh boleh dduk boleh la letak...

5y ago

Bby sy tgh blaja mrngkak ngn dduk skrg ny..

Blh je, ank kwn sy pun pkai kerusi ni msa umur2 mcmtu

Boleh je asalkan peha tak besar Nanti tak muat hahaha

5y ago

Huhu..bby sy bdn x brisi sgt..bleh je tu ltak nty..

😍