muznah daud, Malaysia

Momy of 1 superhero magician

About muznah daud

beg travel baby
Beg baby travel RM 25 Postage RM 8 Whap ap : 012-2502407
thumb image
Blouse puplum ibu mengandung
Blouse Baru lagi RM 15.00 Pos RM 8
thumb image
Nona rogay
Nona rogay RM 25.00 Pos RM 8 Expired JUn 2021
thumb image
Kat.mak sis
utk sapu kt prut bby ke ni sis?
anak demam on off ..kenapa ye..
Salam..anak demam on off..tpi check doctor ..doctor bagi ubat demam je..boleh terus pergi hospital ke check..
Kalo da lbh 3 ari bwa la g hosp...mgkn faktor cuaca,udara or sekeliling ..atau ade yg dia nak pndai,mgkn nk tumbuh gigi,merangkak,bguling...kdg baby alih Bulan mmg akn ade demam
botol susu
Macam mana nak taw .baby sesuai ke tak ngn puting botol Susu..da byk Kali tukar puting..
A ah..baby tak nak hisap ...luah Kan balik..
VIP Member
dah try puting pigeon? selalu baby tak nak puting botol tu dia luah or elak minum susu. baby awak camtu ke
Susu formula mane yg terbaik
Hello everyone..Susu formula APA yg terbaik Dan tidak sembelit Kan baby?
hai mommy
hai mammy semua..nak tanya ..baby 6 Bulan boleh Makan semua buah ke..
not really. just cuba buah yg lembut2 dulu.
baby ?
macam mana nak ajar anak.meniarap?
Tak perluu ajar. Biarkn dia sendiri yg meniarap. Budak jgn tlg ajarkan nti dia mls nak usaha