fenza or neurogain??

hye...nak tnya...ada yg pnah consume ubat ni tak??ok ke ubat ni??coz smlm pi phrmacy nk bli neurogain...tp promoter kt sana suggest amik ubt ni...hrga pun lg murah..pastu kalau mkn ubat ni,vitamin lain mcm obimin n iron tablet tu perlu amik lg tak??sbb sblum ni sy mmg mkn neurogain,obimin n iron tablet..

fenza or neurogain??
2 Balas

cuba puan tgk dkt blkng dia..bhgian yg tulis brp mg iron..brp mg vitamin yg ada..kmdian compare dgn ubt lain dkt blkng tulis apa...lepas tu bru puan akn tahu..ckup ke x tuk puan...kalau x ckup puan kena la mkn ubt yg puan sebut di atas bg ckup...atau lebih better tanya pada yang pakar esp doc n misi yg puan jumpe spnjng chckup kehamilan..sbb mereka lebih tahu sejarah kehamilan puan bagaimana..hb puan ok or x..or ada mslh2 lain or x.. sbb bab ubat ni sy mntk maaf ea puan..xberani nk suggest esp time preggy..sbb stiap org bdn nya berbeza....stiap ubt yg blh terima juga berbeza mengikut dos yg telah di tetapkan doc..contoh kdg2 ada org doc suh mkn acid folic sebiji je sehari..tp ada org len doc kata amik 2 bji..jd better puan tnye pd yg arif..mg d pmudahkan segalanya..aamiin

sy mkn ni.. sbb obimin iron dia tggi sgt.. HB sy xlow.. so sy mkn fenza.. murah..