Tukar ubat

Hai ibu2. Ada tak masuk kandungan ke 6 masih makan pil ni lg.? Aduhh kk kt tempat sy cakap obimin dah xde stok sbb selama ni dah 3bln sy mkn obimin mmg ok klu iron & folic acid ni mcm leceh siket sbb kena mkn satu2 plak. Td die ada ckp nk beli luar ke kk bg? Sy ckp sy ni suri rumah pendapatan mngharapkan gaji suami awl bulan dpn. Ingt nk beli obimim kt luar tp x tau hrga berapa.? Tp tadi masa sy g amik ubat kt farmasi,sy tgk dlm bekas obimin masih ada stok obimin lg. Dulu pon die siruh sy beli vit C, skng nk soh sy beli obimin pulak.. Sedih nya nk bg ank vitamin pon kami brdua cukup2 mkn je ni kan lg nk bli vitamin luar.

Tukar ubat
2 Balas

Dalam RM 20+ klau x silap..Igt2 lupa..Sy suggest mkn je dlu y KK bagi..If ade duit lebih,bru g beli k

4y ago

Sy da bape hari buang air bsr mcm cirit je... Bile nk buangair kecik msti terbuang air bsr

Sis duduk area Mana?? new obimin Sy masih Ada lagi... sekarg dah makan Iberet..kalo nak Sy poskan..

4y ago

Sis nak?? Sy poskan